Camelia Bălțoi: „Toate mic-dejunurile le iau în trafic!”

Camelia Bălțoi ne salută în fiecare zi de la pupitrul știrilor sportive de pe Digi Sport. Energică, veselă, dar foarte serioasă în ceea ce face, Camelia reușește să transmită dincolo de ecrane. Dar cum se descurcă în trafic, în drumul spre platou?

AUTOEXPERT: Care a fost prima mașină pe care ați condus-o? Vă mai amintiți cum era?

CAMELIA BĂLȚOI:  A tatălui, o mașină de familie, destul de mare și greu de manevrat  pentru o persoană tânără care numai ce și-a luat permisul. Însă așa am devenit un șofer mai bun, chiar din primele zile de condus.

AEX: Cum ați ales mașina pe care o aveți acum?cam 1

C.B: La momentul când am cumpărat mașina aveam nevoie de una mică, pe care să o pot parca cu ușurință și cu care să mă strecor printre celelalte mașini, pentru că, în București, traficul este infernal.

AEX: Dacă ați avea buget nelimitat, ce mașină ați alege să conduceți și de ce?

C.B: M-am adaptat traficului din București și acum aș alege clar o mașină de teren. Îmi place să mă simt în siguranță și să am destul de mult spațiu în mașină. Deja am pus ochii pe un model și în curând o să mă înnoiesc!

AEX: V-ați vedea la volanul unui hypercar (Lamborghini, Ferrari etc.)?

C.B: Sincer, nu! Cred că sunt mașini mult prea luxoase pentru drumurile din România. Daca aș trăi la Hollywood, probabil că ar fi potrivită o astfel de mașină! 🙂Camelia Baltoi (5)

AEX: Aveți o anumită tehnică de parcare laterală? Dar de garare? Care vă iese cel mai bine?

C.B: Am avut un instructor auto foarte calm, care mi-a explicat cu răbdare fiecare manevră pentru parcare. Nu procedez diferit de ceilalți șoferi. Cred că secretul stă în faptul că m-am obișnuit cu dimensiunile mașinii și o “simt”. Știu când să pun frână sau când să trag de volan. Îmi cunosc mașina! 🙂 Dacă ma puneți să aleg între cele două tipuri de parcari, gararea îmi iese cel mai bine! 🙂

AEX: Sunt șoferi care, în timp ce se află în blocaje rutiere, aleg să citească o carte, să-și verifice email-urile, să citească ziarul. Ce faceți când vă aflați blocat(ă) în traffic?

C.B: Mănânc! 🙂 Cam toate mic-dejunurile le iau in trafic, când stau la semafoare. În rest, țin telefonul la îndemână, intru pe internet și verific mail-ul sau ce mai e nou pe rețelele de socializare. cam 2

AEX: Ce fel de muzică ascultați în mașină? Dați muzica tare sau o preferați în surdină?

C.B: Îmi plac blues-urile. Am momente când ascult unele piese la maximum! Depinde de starea pe care o am. Obișnuiesc și să cânt! Însă, indiferent de zi, regula este ca mereu să fie muzică în mașină.

AEX: Ce aveți mereu la îndemână în timp ce conduceți?

C.B: Telefonul, geanta și o sticlă de apă.

AEX: Obișnuiți să claxonați? Ce părere aveți despre șoferii care claxonează excesiv?

C.B: Nu sunt genul de șofer care să claxoneze când se face semaforul verde. Claxonez când trebuie să evit eventuale pericole. Cred că cei care claxonează excesiv au o problemă cu răbdarea. A fi un șofer model în trafic ține, însă, de educație și mentalitate. Camelia Baltoi (4)

 

 

Adaugati comentariu