Brand-ul doamnelor? Smart își alege ca șef tot o femeie

Katrin Adt smart 3

Katrin Adt este noul șef al brand-ului smart. Adt a ocupat diverse funcții în cadrul companiei Daimler încă din 1999, iar din 2014, este cea care conduce departamentul de Resurse Umane.

Katrin Adt, în vârstă de 46 de ani, a lucrat aproape două decenii în cadrul companiei Daimler, înainte de a prelua frâiele smart. CV-ul ei cuprinde funcții ca director al departamentului de vânzări și CEO al diviziei Vânzări la Mercedes-Benz Luxemburg, acolo unde s-a ocupat de vânzări globale, de retail și servicii, pentru Mercedes-Benz Cars, Mercedes-Benz Trucks și Mercedes-Benz Buses. Aceasta va prelua funcția de conducere a diviziei smart din septembrie.

Katrin Adt smart 2

Pasionată de dezvoltarea personalului, Katrin a participat la una dintre cele mai importante conferințe internaționale pe tema resurselor umane, în 2013. Anul următor a găsit-o ca vicepreședinte al departamentului de Resurse Umane de la Daimler, fiind responsabilă de dezvoltarea și calificarea angajaților, fiind în același timp un ajutor de nădejde pentru echipa de conducere a companiei.

Britta Seeger, Membru al Consiliului de Administrație de la Daimler AG laudă numirea în funcție a lui Adt: “Katrin Adt are în spate mulți ani de experiență internațională. Deține cunoștinte importante, acumulate în funcții de conducere ale departamentelor de vânzări și marketing și, cu siguranță, va direcționa smart către un viitor de succes.”

Annette Winkler smart

Înaintea numirii lui Katrin Adt ca șefă la smart, o altă femeie a fost cea care a decis soarta micuței mașinuțe. Annette Winkler, acum în vârstă de 58 de ani, renunță la funcția pe care a ocupat-o pe o perioadă de opt ani, la conducerea brand-ului smart. Winkler a acceptat deja o nouă provocare. Începând cu 1 ianuarie 2019, aceasta va fi membru al Consiliului de Supraveghere din cadrul Mercedes-Benz Africa de Sud.

Adaugati comentariu