Și abia îl cumpărase! A făcut praf un Rolls-Royce Ghost după numai câțiva kilometri

Rolls-Royce Ghos accident (3)

Bani aruncați în… șanț! Un proprietar de Rolls-Royce Ghost a ajuns cu mașina nu la destinație, ci într-un șanț de pe marginea drumului. Nici măcar nu apucase să își înmatriculeze limuzina White Sands Metallic, la care numai vopseaua costă aproape 10.000 de euro.

Un șofer indian a ajuns cu mașina într-un șanț, în apropierea unui hotel de lux din Mumbai, India, în timp ce se îndrepta către plajă. Accidentul a atras mulțimea, curioasă să vadă apariția surprinzătoare. Poliția a ajuns imediat la locul accidentului, iar la scurt timp, a sosit și un camion care să tracteze limuzina ultra-luxoasă. Nu ar fi fost deloc ușor pentru ce adunați la fața locului să pună mașina de 2 tone și jumătate înapoi pe carosabil.

Rolls-Royce Ghos accident (2)

Test drive Rolls-Royce Ghost – Castelul bântuit

Proprietarul își cumpărase un Rolls-Royce Ghost nou-nouț și nici nu apucase să-l înmatriculeze. Mașina rula cu numere roșii provizorii, într-un cartier aproape de plajă, popular printre cei care își cumpără automobile scumpe.

Șoferul nesăbuit plătise 70 de milioane de rupii (aproximativ 840.000 de euro), deci aproape de trei ori prețul de listă din Europa. Având în vedere suma uriașă plătită pe Rolls-Royce, proprietarul ar fi trebuit să aibă mai multă grijă la volan.

Sursă foto: India Drive.

 

Adaugati comentariu