BMW Seria 5 are rol principal în „Tom Clancy’s Jack Ryan”

Jack Ryan (7)

BMW Seria 5 va avea unull dintre rolurile principale în “Tom Clancy’s Jack Ryan”. Îi vor ține companie, pe platourile de filmare, și alte modele din gama producătorului auto premium bavarez.

În serialul produs de Amazon și difuzat începând cu 31 august, personajul Jack Ryan, creat de scriitorul Tom Clancy în anii ’90, este o figură legendară de pop culture. John Krasinski este cel care va interpreta rolul lui Jack Ryan.

Ryan joacă rolul unui analist CIA, scos din siguranța biroului său și trimis în urmărirea teroriştilor din Europa şi Orientul Mijlociu. Acesta încearcă astfel să prevină un atac terorist împotriva Statelor Unite şi aliaţilor lor.

Jack Ryan (6)

BMW Seria 7, alături de Jennifer Lawrence

în noul film „Red Sparrow”

În lupta împotriva terorismului, Jack Ryan are câțiva ași în mânecă. Acesta conduce un BMW 540i xDrive, căruia îi pune abilitățile la încercare în scenele de acțiune pe zăpadă. În serial, își fac apariția și modele BMW X5 și X6, dar legendarul BMW 2002, apreciat  pentru performanţele dinamice şi agilitatea de care a dat dovadă, un model care în acest an aniversează o jumătate de secol de la lansare.

„Prin povestea plină de acţiune, Jack Ryan nu numai că-şi demonstrează capacităţile sale de analiză; el arată şi sportivitate pură şi timpi de reacţie scurţi în cele mai dificile condiţii. BMW Seria 5 Sedan – care pentru noi este <<business athlete>> – cu performanţele sale dinamice, manevrabilitatea superioară şi conectivitatea totală este perfect pentru el”, declară Uwe Dreher, director de comunicare de brand pentru BMW, BMW i, BMW M. „Modelele noastre BMW se potrivesc perfect, serialul este despre entuziasm, pasiune şi acţiune – toate acestea se potrivesc complet cu BMW.”

Jack Ryan (4)

Peste 15 milioane de telespectatori au văzut trailer-ul serialului produs de Amazon Prime și difuzat în pauza Super Bowl.

„Automobilul cu care se asociază un personaj îţi spune cine este el şi cine ar putea deveni – din acest motiv, am considerat că BMW a fost perfect pentru «Tom Clancy’s Jack Ryan»”, a declarat Michael Benson, director de marketing pentru Prime Video. „De decenii, BMW a impus standardul pentru excelenţă în condus: împărtăşim aceeaşi viziune pentru Prime Video.”

Jack Ryan (3)

BMW și-a făcut apariția anul acesta și pe marile ecrane, acolo unde a apărut în noul „Mission: Impossible”, alături de Tom Cruise, dar și în „Red Sparrow”, în compania lui Jennifer Lawrence.

 

Adaugati comentariu