BMW Seria 7, alături de Jennifer Lawrence în noul film „Red Sparrow”

Jennifer Lawrence BMW Seria 7 Red Sparrow

BMW Seria 7 a obţinut un nou rol important la Hollywood alături de Jennifer Lawrence, câştigătoare a unui Oscar, în Red Sparrow, noul thriller de spionaj produs 20th Century Fox Film, a cărui premieră are loc la 2 martie.

Jennifer Lawrence o interpretează pe Dominika Egorova, prim balerină la Balşoi, faimosul ansamblul de balet. Când suferă o accidentare care îi încheie cariera, Dominika şi mama ei se confruntă cu un viitor sumbru şi nesigur. De aceea se vede manipulată pentru a deveni cel mai nou recrut al Şcolii Sparrow, un serviciu secret de informaţii care pregăteşte tineri excepţionali – asemenea ei – să devină arme periculoase. După perioada de pregătire, ea devine cea mai periculoasă Vrabie pe care a avut-o programul vreodată. Dominika trebuie să reconcilieze persoana care a fost cu puterea pe care o deţine acum, cu propria viaţă şi cu toţi cei dragi din jur, inclusiv un agent CIA american (Joel Edgerton) care încearcă să o convingă că el este singura persoană în care poate avea încredere.

Jennifer Lawrence BMW Seria 7 Red Sparrow

Distribuţia îi mai include pe actorul britanic Jeremy Irons, şi el câştigător al unui Oscar, care interpretează un general rus cu două feţe; pe Charlotte Rampling (nominalizată la Oscar) în rolul instructorului-şef de la Şcoala Sparrow; pe Matthias Schoenaert ca director al serviciului secret din Rusia şi pe Mary-Louise Parker ca informator SUA.

BMW Seria 7 o acompaniază pe Dominika în călătoria ei de la prim-balerina elegantă şi graţioasă până la agentul secret sigur pe sine. Sedanul de lux reapare în momentele-cheie ale scenariului, inclusiv în scena în care Dominika este condusă pentru prima dată la locaţia secretă a Şcolii Vrăbiilor. Călătoria prin peisajul rus acoperit de zăpadă, asistată de sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive, simbolizează tranziţia de la trecutul Dominikăi, la un viitor misterios.

Jennifer Lawrence BMW Seria 7 Red Sparrow

„Încă de la început am fost încântaţi de această adaptare plină de suspans a romanului Red Sparrow, un bestseller. Jennifer Lawrence, în rolul Dominikăi, întruchipează un agent elegant şi puternic. BMW Seria 7 şi poziţionarea sa se potrivesc perfect caracterului ei”, a declarat Uwe Dreher, director de comunicare brand BMW.

„Am colaborat cu BMW pentru a găsi cel mai bun proiect care s-ar putea potrivi BMW Seria 7”, a spus Zachary Eller, vicepreşedinte executiv pentru parteneriate de marketing la 20th Century Fox Film. „Când a apărut această oportunitate, am fost încântaţi de potrivirea naturală între poveste şi automobil şi abilitatea de a completa campania noastră cu marketingul BMW.”

Sedanul BMW Seria 7 a avut numeroase apariţii în lumea plină de glamour a agenţilor secreţi şi a thrilleruilor de spionaj. Cine ar putea uita performanţa legendară a BMW 750iL alături de James Bond în Tomorrow Never Dies, care a făcut senzaţie în 1997 cu o gamă de tehnologii noi precum control de la distanţă prin ecranul telefonului. În general, automobilele BMW au o lungă tradiţie pe marele ecran, inclusiv în filme legendare precum francizele Mission: Impossible şi James Bond. BMW este un partener de lungă durată al Directors’ Guild of America, ale cărui premii DGA anuale sunt foarte respectate la Hollywood şi în industria filmului.

Jennifer Lawrence BMW Seria 7 Red Sparrow

În cadrul cooperării cu 20th Century Fox Film, BMW va promova Red Sparrow pe scară largă prin propriile canale digitale şi campania de print.

Filmul a fost turnat la Londra, Budapesta şi Viena în perioada ianuarie-aprilie 2017 şi a fost regizat de Francis Lawrence. Red Sparrow va avea premiera în cinematografe la 2 martie.

Adaugati comentariu