Noul Opel Crossland X vine în România cu prețuri începând de la 12.920 de euro

Opel Crossland X 2

Opel Crossland X, noul crossover al producătorului auto german, vine în România cu prețuri începând de la 12.920 de euro. Oferta cuprinde cinci motorizări, iar cel mai scump model va costa 17.570 de euro.

Cel mai accesibil Opel Crossland X este versiunea entry level cu motorul de 1,2 litri cu 81 CP. Nivelul următor este motorul turbo de 1,2 litri pe benzină, cu trei tipuri diferite de transmisie și trei versiuni de putere: ECOTEC, cu 110 CP și cu o cutie manualăcu 5 trepte, care se laudă cu un consum mixt de 4,8 l/100 km. Tot 110 CP pune la dispoziția viitorilor proprietari și versiunea cu transmisie automată cu șase trepte. Vârful de gamă este cel propulsat de unitatea de 1,2 litri cu 130 CP și 230 Nm, disponibil cu transmisie manuală cu șase rapoarte.

Opel Crossland X

Pentru cei care preferă motoarele diesel, Opel are în gamă trei propulsoare cu supraalimentare. Varianta cu motor diesel de 1,6 litri, 99 PC și 254 Nm, este disponibilă începând cu 15.320 de euro. Modelul ECOTEC cu sistem start/stop este cea mai economică versiune din gamă, cu cifre de consum în jurul valorii de 3,6 l/100 km.  Iar cel mai puternic motor diesel vine la pachet cu 120 CP și un cuplu maxim de 300 Nm. Cu linia de echipare Innovation, acesta poate ajunge la 17 570 (TVA inclus).

Noul Opel Crossland X va fi disponobil în toate centrele Opel din țară începând cu 10 iulie. Tot atunci, se dă startul testelor pentru cei interesați de achiziționarea SUV-ului de clasă mică, echipat cu sistemul Innovative Full LED, Head-up Display (300 euro), sistem de avertizare la coliziune frontală cu detectare a pietenilor și frânare automată de urgență (Pachetul de Siguranță – 500 de euro). Optional, Opel Crossland X beneficiază și de sistemul de detectare a somnolenței șoferului  (inclus în Pachetul de Siguranță) și îl avertizează pe acesta dacă este necesar să reducă viteza. Pentru șoferii mai comozi, există sistemul automat de asistență la parcare, care identifică locurile adecvate pentru o parcare laterală sau perpendiculară și efectuează automat manevra (Park & Go, 520 euro). Crossland este oferit și cu sistem Opel OnStar și încărcare prin inducție a telefoanelor inteligente.

Adaugati comentariu