Te grăbești? Atunci ai primit taxiul potrivit! În Praga, câțiva clienți ai unei companii de taxi s-au trezit că sunt preluați de o mașină de raliu. Odată urcați la bord, au primit o pungă, pe care să o folosească în cazul în care le vine rău.

Cu acest taxi, nu aveți cum să întârziați. Echipa Skoda Motorsport a sărbătorit succesul de anul trecut ducându-și mașina, o Fabia R5 în Centrul Vechi al orașului Praga. La temperaturi de zero grade, echipa părea că se pregătește de următorul raliu. Dar realitatea a fost și mai interesantă. Pilotul Jan Kopecký a devenit șofer de taxi pentru cei care doreau să ajungă la destinație.

Cum au urcat în mașină, clienții au primit o pungă ca să o folosească în cazul în care li se face rău în timpul cursei pline de adrenalină. Aceștia s-au uitat șocați în jur: dotările mașinii au fost reduse la minimum, bordul a fost înlocuit de unul special, bancheta din spate fusese scoasă, iar mașina primise un roll cage.

“A fost magnific, mai ales acum, de sărbători, când Praga este decorate și este plină de turiști. Am fost impresionat de câți oameni au apelat la serviciile noastre”, a spus Kopecky.