Așa arată tunelurile pe care Elon Musk vrea să le construiască pentru a fluidiza traficul

tunel traficul

The Boring Company, compania lui Elon Musk, a făcut publică o imagine a unei hărți care arată rutele pe care inționează să construiască la Los Angeles.

Tunelul va fi construit între cartierul de la marginea Orașului Îngerilor și aeroportul Long Beach, pe o distanță de aproximativ 65 de kilometri. Tunelul va avea zone de acces pentru mașini și stații la aeroport, la stadion, la centrul de divertisment Staples, dar și în Inglewood, West LA, Santa Monica și alte zone de pe coasta Pacificului. Planurile inginerilor lui Musk sunt cel puțin ambițioase.

tunel traficul

The Boring Company așteaptă aprobare guvernamentală pentru a pune la punct rețeaua care ar putea salva traficul californian, dar între timp, a reușit să realizeze puțin peste 10 kilometri de tunel. Pe acest sector, intenționează să testeze toate sistemele propuse de Elon Musk.

Rețeaua de tuneluri va beneficia de lifturi care vor prelua mașinile de la nivelul străzii, iar un sistem propulsor le va impinge în subteran. Acolo mașinile vor fi amplasate pe șine și vor călători prin tuneluri cu aproximativ 240 km/h.

Numeroase transportoare de tipul autobuzelor vor deplasa pasagerii prin rețeaua de tuneluri.

Adaugati comentariu