Antonio Banderas și Alec Baldwin vor fi Ferruccio Lamborghini și Enzo Ferrari într-un film

Antonio Banderas Alec Baldwin

Antonio Banderas și Alec Baldwin vor juca împreună într-un film despre viața legendelor din lumea auto Ferruccio Lamborghini și Enzo Ferrari. Latino lover-ul de la Hollywood va intra în pielea fondatorului prestigiosului brand Lamborghini.

Pelicula ar putea să-și facă apariția pe marile ecrane în aceeași perioadă cu un alt film biografic, despre Enzo Ferrari, în care rolul principal este jucat de Hugh Jackman. De această dată însă, povestea îl va avea în prim plan pe Ferruccio Lamborghini. Signor Lamborghini va fi interpretat de actorul spaniol Antonio Banderas, în timp ce în rolul rivalului său, Enzo, va juca actorul nominalizat la Oscar, Alec Baldwin. Banderas s-a recuperat complet după un atac de cord suferit la sfârșitul lunii ianuarie și este gata să revină pe platourile de filmare.

Filmul biografic, care poartă provizoriu titlul “Lamborghini – Legenda”, reprezintă ecranizarea romanului “Ferruccio Lamborghini – La Storia ufficiale” (“Ferruccio Lamborghini – povestea oficială), scrisă de nimeni altul decât fiul celui care a construit imperiul auto, Tonino.

“Cartea mea este singurul text care urmează perfect firul vieții tatălui meu, în ciuda numeroaselor legende și anecdote scrise sau spuse de alții aflați în căutarea unui moment de celebritate. Sunt chiar convins că acest film poate transpune pe marile ecrane marea generozitate a lui Ferruccio și poate transmite spectatorilor din lumea întreagă adevărata personalitate a tatălui meu: un om plin de energie, carismă și pasiune”, spune Tonino Lamborghini. Fiul scriitor se va afla pe platoul de filmare pentru a se asigura că povestea este urmată întocmai.

Filmul va fi regizat de Michael Radford (“The Merchant of Venice”), iar de scenariu se va ocupa Bobby Moresco (“Million Dollar Baby”). Filmările vor demara în această vară în Italia, iar filmul va ajunge în 2020, în cinematografele din lumea întreagă.

Adaugati comentariu