Dar mașina ce vină are? Un Audi îmblănit a devenit… Furrari

Audi-Furarri

Probabil că proprietarul acestei mașini lucrează la meteo. Altfel nu ne imaginăm cum poate să aibă o mașină îmbrăcată complet în blană. Automobilul, care a venit pe lume sub forma unui Audi în anii ’90, a suferit trauma majore pe parcursul vieții. Astăzi se numește… Furrari.

În limba engleză “fur” înseamnă blană. Din motive greu de imaginat, acest Audi cabrio, care să tot aibă vreo 25 de ani, a fost îmbrăcat aproape în totalitate în blană roșie. Doar grila, farurile, oglinzile și parbrizul au scăpat de maltratare!

Denumirea Furrari nu poate fi decât o glumă pe seama mașinii… îmblănite și decorate cu o emblemă care înfățișează un căluț cabrat, asemănător – cel puțin de la distanță – cu cel care apare în grila unui Ferrari veritabil. Emblema din partea frontală a fost montată peste cele patru cercuri Audi, fără să reușească însă, să le ascună.

Logo-uri identice cu cele originale, care înfățișează căluțul negru pe fundal galben, dar cumpărate probabil din vreun târg, apar pe aripile față ale mașinii. Ca să nu avem dubii, pe capotă scrie FURRARI.

Și ca și cum nu ar fi fost suficient, Audi-Furrari a primit și jante aurii, care par colorate cu spray. Suntem convinși că proprietarul își ține podoaba îmblănită într-un garaj și verifică de 10 ori prognoza meteo înainte de a o scoate plimbare. Norocul londonezilor, în oraș plouă cam 140 de zile pe an, așa că mașina ar trebui, în astfel de zile, să rămână încuiată în garaj. Cu lacătul!

Sursă foto: Carscoops.

Adaugati comentariu