Sus pe mașină! Cum a ales Beyonce să-și anunțe sarcina?

Beyonce nu se dezminte. Vedeta R&B, cunoscută pentru aparițiile uluitoare, a ales să-și anunțe sarcina într-o ședință foto în care apare pe acoperișul unei mașini.

PASADENA, CA - MAY 14: Entertainer Beyonce performs onstage during "The Formation World Tour" at the Rose Bowl on May 14, 2016 in Pasadena, California. (Photo by Kevin Mazur/WireImage )

Ei bine, Beyonce este din nou însărcinată. Dacă vestea primei sarcini a fost împărtășită fanilor în timpul unui concert, de data aceasta, Beyonce a depășit așteptările fanilor. Și-a dezvăluit burtica de gravidă printr-o ședință foto inedită. De ce spun inedită? Pentru că aceasta a ales ca recuzită specială, un Porsche 914 și nu unul obișnuit, ci unul burdușit cu flori, la propriu. Și pentru că unei celebrități îi stă bine cu atitudine pe măsură, unde anume s-ar fi putut așeza, dacă nu pe capotă?

Atât Beyonce, cât și soțul său sunt cunoscuți pentru faptul că dețin o colecție impresionantă de mașini, de la cele clasice, până la ultimele noutăți auto. Poate și gemenii pe care îi așteaptă vor fi pasionați de mașini clasice, de vreme ce mama lor îi leagănă încă din burtică în și pe mașini celebre.

 

Adaugati comentariu