Știm, nu e ușor să parchezi o mașină mare în spații strâmte. Iar dacă trebuie să duci mașina în garaj, iar ușa garajului nu este suficient de mare cât să intre un camion, cu siguranță nu va intra nici un autoturism. Lăsând gluma la o parte, haideți să vedem cum încearcă o doamnă să-și parcheze Toyota nou-nouță.

Doamna cu Toyota a luat virajul cu o viteză cam mare. A vrut, probabil, să deschidă (sau să rupă?) ușa din mers. Ei bine, n-a reușit din prima încercare. S-a întors în stradă și a repetat manevra. Dar nici de această dată nu a fost cu noroc. A întors, se pare, cu frâna de mână, și a lăsat-o baltă.

Mergem acum și la Vancouver, în Canada, pentru că o șoferiță de Porsche a avut o problemă asemănătoare. De vină sunt, cu siguranță, proiectanții garajelor, care nu fac ușile suficient de mari. Așa că domnișoara de la volan a forțat intrarea și a reușit, în cele din urmă. Din păcate, mașina ei nou-nouță nu mai este așa cum era înainte de aceste manevre. Și mai are și pana pe dreapta față!