Volkswagen T-Roc, un mini-SUV perfect pentru femei

Volkswagen T-Roc

Volkswagen spune prezent într-un segment al SUV-urilor în continua expansiune. După apariția uriașului Atlas, vine acum micuțul T-Roc, un crossover cu dimensiuni reduse față de Tiguan și cu o gamă de motoare foarte asemănătoare cu cele ale Golf-ului 7 facelift. Miss Spy vă aduce primele fotografii spion via Autocar.

Cel mai mare SUV din gama Volkswagen va primi partener de joacă în 2017. La 3 ani de la prezentarea conceptului T-Roc, nemții trimit pe piață modelul cu același nume și având la bază platforma MQB. Dimensiunea de aproape 4 metri și 30 de centimetri îl poziționează sub Tiguan (4 metri și 48 de centimetri).

T-Roc ar putea veni cu un ampatament identic cu cel al modelului Golf 7 facelift, 2,64 m, dar și cu un sistem multimedia preluat de la compactă, care poate fi controlat manual, tactil, vocal și prin gesturi.

Volkswagen T-Roc

T-Roc va fi disponibil cu tracțiune față și cu tracțiune integrală 4Motion și va prelua și gama de motorizare de la Golf facelift, dar va veni și cu unități noi pe benzină și pe motorină. Aflați pe site-ul AutoExpert ce motoare va primi mini-SUV-ul nemților și vedeți acolo mai multe fotografii.

Micul SUV de la Volkswagen va fi prezentat în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt. Acesta va ajunge pe piața europeană la finele lui 2017 și va traversa Atlanticul, în 2018, pentru a ajunge în showroom-urile din America.

Adaugati comentariu