Primul Range Rover Velar din SUA ajunge pe mâinile cântăreței Ellie Goulding

Range Rover Velar Ellie Goulding

Range Rover a ales-o pe artista super sexy Ellie Goulding pentru evenimentul în cadrul căreia a prezentat noul Velar pe pământ american. Prezentat în premieră luna trecută la Geneva, SUV-ul este în centrul atenției zilele acestea, la Salonul Auto de la New York.

Range Rover Velar este SUV-ul de clasă medie aruncat în arena taurilor Porsche Macan, Mercedes GLC Coupe și BMW X4, cu tradiție deja în segment. Artista britanică Ellie Goulding, autoarea hit-urilor “Love Me Like You Do” și “Still Falling For You” este imaginea companiei și una dintre primele persoane care va conduce SUV-ul ultra-elegant.

Range Rover Velar Ellie Goulding (2)

Conceput pentru a umple spațiul liber dintre Range Rover Evoque și Sport, Velar va fi disponibil cu trei motoare. Unitatea entry level este cea de 2.0 litri cu 180 CP, urmată de motorul cu 247 CP, versiunea de top fiind propulsată de un V6 de 3.0 litri cu 380 CP.

Cel de-al patru membru al familiei Range Rover preia moștenirea companiei britanice și vine cu un interior high-tech și cu sistemul multimedia InControl Touch Pro Duo, cu două ecrane a câte 10 inci.

Un Velar va fi scos la licitație pe 13 aprilie, în cadrul unei gale caritabile. Suma încasată va fi donate unei organizații non-profit care se ocupă cu servicii privind educația și activitățile sociale în Bronx și în Manhattan.

Sursă foto: Digital News Agency.

Adaugati comentariu