Vino la picnic cu Dacia!

Nu îţi face planuri vara asta. Vino la picnic cu Dacia pe 30 iunie, la Abbaye de Chaalis (Oise). 

La iarbă verde

Fanii Dacia sunt aşteptaţi la cea de a 11-a ediţie a picnicului anual. Nu se ţine nici la Mioveni, nici măcar la Piteşti, ci în Franţa, la Abbaye de Chaalis. Aproape de Paris, în regiunea Oise. Notaţi şi data: 30 iunie.

Pe agendă figurează activităţi pentru întreaga familie. Masa de prânz, entertainment, concerte şi surprize. Desigur, fanii mărcii româneşti vor putea admira şi proba întreaga gamă de autoturisme Dacia, fiind prezent şi noul SUV 4×4, Dacia Duster. De asemenea, este organizată o inedită vânătoare de comori, cu un mini-safari pe tărâm francez.

 

Ce trebuie să faci?

Pentru a participa la Dacia picnic sau „Grand Pique-nique Dacia”, cum îi spun francezii, trebuie să fii posesorul unei Dacia şi să te inscrii pe site-ul oficial www.grandpiqueniquedacia.com. Sunt admişi maxim 10,000 de participanţi şi este indicat să-ţi aduci de acasă o pătură. Mâncarea şi băutura se pot procura de la chioşcurile special amenajate sau puteţi să veniţi cu produsele proprii.

 

Jenifer împarte scena cu Dacia Talents

Un muzician de calibru, având opt albume la activ, Jenifer este şi juriu în show-ul televizat The Voice and The Voice Kids. Pe 30 iunie va susţine un concert de o oră în faţa miilor de fani Dacia. Pe scenă va urca şi „The Dacia Talents”, o echipă de viitoare vedete selecţionate din comunitatea Dacia. Aceştia vor cânta şi dansa împreună cu Jenifer. Spectacolul este garantat!

Adaugati comentariu