Vilă pe roți. Uite cum arată cea mai spectaculoasă casă mobilă din lume

Costă cam cât un apartament cu două camere într-o capitală europeană. Doar că o poți instala oriunde vrei. Are dormitory, living, baie, bucătărie, dotări practice și finisaje de lux și cam tot ce își dorește un proprietar de casă. Vă invităm într-una dintre cele mai spectaculoase case mobile.

Șasiu Spartan K1, motor diesel Cummings, 360 de cai putere. Nu tocmai informațiile pe care le primești atunci când întrebi agentul imobiliar de o casă. Dar situația stă altfel, pentru că vorbim despre o vilă pe roți. Se numește Jayco Embark Luxury, este creația Thor Industries și Spartan Specialty Vehicles, și a fost prezentată recent la un târg de specialitate, RV SuperShow, care a avut loc în Florida, Statele Unite.

Jayco Embark RV 2

Un living uriaș găzduiește o zonă de divertisment cu un televizor LCD HDTV de 50 de inci, multe spații de depozitare și zone special concepute pentru relaxare. Un șemineu poate fi montat opțional. Dormitorul oferă un pat de dimensiuni generoase, un dressing și un televizor cu diagonal de 32 de inci, iar în bucătărie, se regăsesc un frigider Whirlpool, un cuptor, un frigider și cam tot ce îi este necesar unui master chef pe durata călătoriilor lungi.

Jayco Embark RV 7

În baie, se află cabina de duș din fibră de sticlă, o mașină de spălat, chiuvetă și toaletă,  și finisaje elegante pe care le oferă doar hotelurile de cinci stele. Pe durata unui popas, emisiunile TV pot fi urmărite pe un ecran instalat la exterior.

Echipamente sophisticate contolează luminozitatea și climatizarea în camere. 290.000 de dolari este prețul de pornire al vilei motorizate.

 

Adaugati comentariu