Toyota și Lexus se pregătesc de Super Bowl

Toyota Lexus Super Bowl

Toyota a sărit peste Super Bowl 2017, dar se întoarce în 2018 cu forțe proaspete. Producătorul nipon plănuiește să difuzeze două reclame diferite, iar divizia sa de lux, Lexus, pregătește un scurt film în genul celor cu super eroi produse de Marvel.

Este al doilea an la rând când Lexus are o reclamă în pauza finalei americane de fotbal, de data aceasta pregătind un film inspirat de viitoarea producție Marvel “Pantera neagră”. Așa își vor prezenta japonezii noua limuzină LS.

Toyota își va difuza prima reclama în primul sfert al marelui meci, iar cel de-al doilea spot își va face apariția la pauză. Producătorul auto are un parteneriat de mobilitate cu Comitetul Olimpic Internațional semnat încă din 2015, iar acesta intră în vigoare odată cu debutul Olimpiadei de Iarnă din Coreea de Sud și se va încheia cu Olimpiada de Vară din 2024. Niponii vor menționa acest lucru în reclamele pe care le vor arăta la Super Bowl.

Programat pe 5 februarie, Super Bowl LII va avea lco cu doar câteva zile înaintea ceremoniei de deschidere a Olimpiadei de Iarnă.

Adaugati comentariu