Un șofer minor rănește șapte persoane într-un accident pe autostradă

accident șofer minor

Ceea ce trebuia să fie o vacanță de vis s-a transformat într-un coșmar pentru o familie din Tampa, Florida. Mama inconștientă și-a lăsat fiul de 14 ani la volanul mașinii familiei la întoarcerea acasă.

Puștiul a intrat pe autostradă la volanul Ford-ului Explorer, sâmbătă, în jurul orei 19, dar a pierdut controlul vehiculului atunci când a încercat să schimbe banda de circulație și a intrat în plin într-un zid de beton. Toți cei șapte ocupanți ai mașinii au fost transportați de urgență la spital, printre aceștia regăsindu-se șoferul minor și mama acestuia, în vârstă de 32 de ani, iubitul acesteia, dar și alți trei copii, cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. Alături de ei în vacanță a fost și un amic al șoferului fără permis, în vârstă de 16 ani. În afară de acesta, toți au suferit răni grave în urma impactului.

Bunicul adolescentului aflat la volan a fost șocat de cele întâmplate și nu-și poate imagina cum mama i-a permis copilului să urce la volan, dar se bucură că a putut petrece Paștele alături de nepoții săi, chiar dacă aceștia au fost răniți în accidentul de pe autostradă. Fiica sa și prietenul acestuia au suferit rănile cele mai grave și au fost supuși deja mai multor intervenții chirurgicale.

Autoritățile îl vor judeca pe minor pentru că a condus fără permis, iar adulții aflați în mașină vor fi și ei anchetați.

Sursă foto: Carscoops.

Adaugati comentariu