Un nume mare pentru o mașină mică: Opel Corsa GSi

Opel Corsa GSi

Opel Corsa GSi calcă pe urmele lui Insignia GSi și vine cu un șasiu sport, un design mai dinamic, scaune Recaro și volan sport. Corsa GSi este fratele mai rapid al lui Corsa OPC, de la care preia setările.

Opel Corsa GSi aduce în segmentul mini ceea ce Opel Insignia promovează deja în clasa limuzinelor de clasă mijlocie. Este o mașinărie sport care negociază cu virtuozitate virajele grație șasiului său sport, testat pe circuitul Nordchleife de la Nurburgring. Designul exterior al lui Corsa GSi confirmă natura atletică a mașinii.

Vehiculul cu trei uși impresionează cu linii precise. Vine cu prize de aer mari, cu o capotă curbat și cu un eleron proeminent deasupra lunetei. Look-ul îndrăzneț este completat de o evacuare cromată sport.

Opel Corsa GSi

Liniile sportive continuă și la interior, acolo unde regăsim scaune Recaro și un volan sport. Șoferul poate selecta treapta dorită prin intermediul unui schimbător îmbrăcat în piele și poate accelera sau frâna apăsând pedalele de aluminiu. La bord se află și sistemul multimedia IntelliLink (opțional) și posibilitatea de a integra telefoane inteligente cu sisteme de operare Apple iOS și Android.

Corsa Gsi aleargă pe jante din aliaj ușor de 18 inci și, pentru un efect dramatic, vine cu etriere roșii.

Cei de la Russleheim țin secrete detaliile referitoare la motorizare și performanțe, dar sunt șanse mari ca sub capota lui Corsa GSi să se regăsească un motor turbo de 1.4 litri cu 150 de cai putere.

 

Adaugati comentariu