Să vină vara! Noile Mercedes-Benz C-Class Coupé și Cabrio primesc tehnologii noi și mai multă putere

Mercedes-Benz C-Class Coupé and Cabriolet (9)

Noile Mercedes-Benz C-Class Coupé și Cabrio calcă pe urmele limuzinei și break-ului prezentate de curând. Cele două modele cu două uși vin acum un panou de bord digital și suspensie DYNAMIC BODY CONTROL. Primesc, de asemenea, motoare cu 4 cilindri cu sistem EQ Boost, în timp ce versiunea Mercedes-AMG C 43 4MATIC se laudă cu 390 de cai putere.

C-Class Coupé, lansat în vara lui 2016 și produs la uzina Mercedes-Benz din Bremen, alături de versiunea cabrio, a venit pe lume special pentru a crește cifrele de vânzări în ultimii ani. Mașinile exotice cu două uși primesc motoare cu un nou nivel de putere și beneficiază acum de prezența sistemului electric de 48 de volți.

Mercedes-Benz C-Class Coupé and Cabriolet (10)

Partea frontală și posterioară vin cu un desen mai sportiv, cu faruri LED High Performance standard și opțional cu faruri MULTIBEAM LED cu fază lungă ULTRA RANGE. Modelele aleargă acum pe jante noi din aliaj. Mercedes a introdus în gamă și culori exterioare noi, cum ar fi mojave silver metallic și – exclusiv pentru versiunile coupé și cabrio – graphite grey.

La interior, modelele au acum integrat un panou de bord digital cu ecrane de 12.3 inci, un display media mai mare, de 10.25 inci, și un volan multifuncțional cu funcție de control senzitiv. Noul concept de display de la Clasa C poate fi configurat în trei moduri diferite, „Classic”, „Sport” și „Progressive”. Sistemul multimedia este comandat prin intermediul touchpad-ului și prin control vocal LINGUATRONIC.

Mercedes-Benz C-Class Coupé and Cabriolet (14)

Magma grey/black sunt culori noi pentru interiorul celor două modele. Acoperișul textil al decapotabilei poate fi închis sau deschis cu ajutorul butoanelor „Open/Close”.

Cel aflat la volan are libertatea de regla suspensia prin intermediul sistemului DYNAMIC BODY CONTROL, cu trei setări diferite: “Comfort”, “Sport” and “Sport+”.

Sisteme de asistență moderne au fost integrate în cele două modele ale Clasei C, capabile să ruleze semi-autonom în anumite situații. Sisteme care au la bază camera și radare pot vedea în față până la 500 de metri, iar un radar inteligent poate scana împrejurimile până la o distanță de 250 de metri în față, 40 de metri în lateral și 80 de metri în spate.

Mercedes-Benz C-Class Coupé and Cabriolet (18)

Active Distance Control DISTRONIC, ca funcție a pachetului Driving Assistance, îi oferă șoferului informații bazate pe hărți și reglează anticipat viteza în viraje, intersecții și sensuri giratorii. Active Lane Change Assist și Active Emergency Stop Assist sunt funcții noi ale pachetului Active Steering Assist, în timp ce Active Brake Assist este standard.

O nouă generație de motoare pe benzină cu 4 cilindri (M 264) a fost introdusă odată cu apariția noii generații Clasa C, sub capota versiunilor C 200 și C 200 4MATIC, cu o capacitate de 1,5 litri și beneficiind de aportul unui sistem de 48 de volți. Sistemul EQ Boost asigură 14 cai putere în plus față de cei 184 deja existenți. Mercedes va introduce ulterior în gamă și un motor de 2.0 litri. Toate propulsoarele pe benzină primesc filtru de particule în Europa.

Noul C 220 d duce eficiența la nivelul următor. Certificată în conformitate cu cel mai recent standard Euro 6d-TEMP, inovatoarea unitate diesel produce 194 de cai putere.

Motorul V6 de 3.0 litri și 390 de cai putere, cu 23 mai mult ca înainte, și un cuplu de 520 Nm, se regăsește sub capota versiunii sportive Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupe, care aleargă de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde. Clasa C Cabrio are nevoie, pentru aceeași distanță, de 4,8 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h. Tracțiunea integrală 4MATIC este standard la Mercedes-AMG C 43.

C-Class Coupé și Cabrio vor fi prezentate oficial la Salonul Auto de la New York și vor ajunge în showroom-uri în luna iulie.

Adaugati comentariu