Un Fiat 500C Missoni Edition s-a vândut pentru 50.000 de euro

Fiat 500C Missoni (3)

O compania italiană, Garage Italia, personalizează orice mijloc de transport, de la motociclete și elicoptere, la yachturi și chiar avioane. Dar nu foarte des ajunge pe mâinile experților de acolo un Fiat 500.

Acest Fiat 500C a fost îmbrăcat în dungi multicolore și a primit denumirea Missoni, un omagiu adus casei de modă cu sediul la Varese, în nordul Italiei. Chiar designer-ul Angela Missoni, care este director de creație al companiei, a supervizat lucrarea. Modelul geometric simplu și colorat de la exterior este preluat și de interiorul micului cabrio construit la Torino, iar tapițeria a fost furnizată de către casa de modă Missoni.

Fiat 500C Missoni (4)

Mașina a fost vândută în cadrul unei gale care a avut loc la Palazzo della Permanente din Milano, în timpul Săptămânii Modei. Întreaga sumă va fi donată către Fundația Americană de Cercetare a virsului HIV.

Cu doi ani în urmă, Garage Italia a donat un Fiat 500 în cadrul aceleiași gale. Modelul de atunci a fost unul alb și a fost personalizat de către studio în funcție de preferințele noului proprietar. Cel care a realizat personalizările a fost Lapo Elkann. Din mâinile sale au ieșit și versiunile Gucci și Diesel ale micuțului 500.

Mașinuță de lifestyle, Fiat 500C este propulsat de un motor 1.2 pe benzină cu 69 de cai putere.

 

Adaugati comentariu