Scandalos! Ce fac 2 tineri pentru un selfie

Doi tineri își pun viața în pericol pentru un selfie. Momentul este surprins cu ajutorul unei camere video și arată foarte clar momentul în care cei doi se ridică prin trapa mașinii și încearcă să-și facă un selfie. Imaginile sunt revoltătoare, mai ales că pun și viața celorlalți participanți la trafic în pericol.

Cu o viteză de 100 km/h, șoferul lasă volanul liber și face selfie împreuna cu tânăra care îl însoțea. Poliția anchetează acest caz, iar șoferul nu va rămâne nepedepsit pentru fapta sa necugetată.

Selfie este o fotografie autoportret, realizată digital, cel mai des pentru a fi postată pe rețele de socializare. Nevoia continuă de a face selfie-uri are consecințe grave asupra sănătății psihicului nostru. Experții susțin că acest lucru este o boală și se manifestă în mai multe moduri. Psihologii din India și Marea Britanie trag un semnal de alarmă în ceea ce privește nevoia obsesivă de a face selfie-uri. Selfita (selfitis) este o problemă psihică, iar persoanele care simt nevoia să publice mereu fotografii cu propria persoană pe rețelele de socializare ar putea avea nevoie de ajutor, susțin aceștia.

Cifrele arată că peste 15% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani au recunoscut că își fac selfie la volan. Pe lângă selfie și Skype-ul este la fel de periculos, dar si FaceTime. Cercetările au arătat faptul că telefonul este un intrument deosebit de periculos dacă este folosit în timpul condusului. Acesta încetinește considerabil viteza de reacție și se află printre principalele cauze ale accidentelor rutiere.

sursa the sun, foto

Adaugati comentariu