Un cuplu fin si elegant-AEZ Atlanta si Audi Q3 Sportback

Audi Q3

In cea de-a doua generatie, masina compacta Audi Q3 a adus pe scena cele mai bune caracteristici ale sale. Popularul model SUV este mai dinamic si mai impunator, plin ce incredere. Caracterul distinctiv al Audi poate fi imbunatatit si mai mult de noua janta din aliaj AEZ Atlanta. Combinatia dintre design-ul clasic cu accente surprinzatoare se armonizeaza perfect cu design-ul impresionant al Audi Q3.

Usor de montat

In modelul prezentat, pe care il puteti vedea in poza, este echipat cu jante din aliaj AEZ ATLANTA titan cu dimensiunea 8.5X20 inci si anvelope 255/40R20. Aceasta combinatie are aprobare ECE, permitand montarea usoara pe Q3. Janta cu multe spite si prindere in 5 gauri este disponibila si in dimensiunile 7.5X17 pana la 9.5X20 inci, facand-o disponibila pentru multe modele si SUV-uri de gama medie cu sisteme hibride sau e-drive.

Un design modern si de efect

Audi Q3 are o asemanare puternica cu fatele sau Q5, afisant mai multa calitate datorita grilei octogonale a radiatorului, farurile standard cu LED si fata semnificativ mai accentuata. In plus SUV-ul compact Audi este foarte generos din punct de vedere al spatiului, cu multe detalii interioare bine gandite, oferind o mare valoare.

Combinatia Audi Q3 Si Atlanta titan emana un constrast expresiv, elegant si misterios. Sectiunea compacta centrala aduce o anumita liniste, in timp ce spitele in linie dreapta din grafit mat ofera un constrast deosebit oricarui SUV.

Roti complete pentru o gama larga de SUV-uri

Puteti achizitiona jante din aliaj pentru SUV-uri din configuratorul virtual 3D disponibil pe janta.ro . Aveti o gama variata de produse din care puteti sa alegeti, jantele din aliaj disponibile sunt made in Germany ceea ce le ofera un standard inalt de calitate.

Veti gasi jante pentru un spectru larg de SUV-uri cu ajutorul configuratorului de jante disponibil. Doar va configurati masina dupa marca, model, anul fabricatiei si motorizare, iar aplicatia va arata doar jantele care sunt 100% compatibile si omologate cu masina selectata.

Nu a fost niciodata mai simplu sa cumparati jante din aliaj, nu trebuie sa stiti date tehnice despre jante, doar informatiile mentionate mai sus. In plus, cu ajutorul graficii 3D disponibile in site puteti vedea in timp real cum arata jantele pe masina inainte de a le achizitiona.

Jantele premium din aliaj au nevoie de o prezentare premium, janta.ro va pune la dispozitie cel mai complex configurator online de janta cu o interfata deosebita care va ajuta gasiti simplu si intuitiv ceea ce aveti nevoie.

Puteti gasi roti complete compuse din jante din aliaj si anvelope de vara pentru majoritatea autoturismelor disponibile pe piata.

Adaugati comentariu