BMW M2 Competition a bătut recordul la spart baloane cu un laser. Recordul anterior era deținut de un om, care reușise să pocnească 63 de baloane în 60 de secunde.

Mașinăria cu 410 cai putere și 550 Nm de la BMW este clar superioară omului la spart baloane. Cascadoria pusă la cale de BMW este menită să demonstreze cât de agil este noul M2 Competition. În ciuda greutății de 1.632 de kilograme, mașina este ultra rapidă și stabilă în viraje, iar motorul biturbo de 3.0 litri cu șase cilindri în linie, preluat de la frații mai mari M4 și M3, se descurcă perfect chiar și în condiții de… joacă.

BMW M2 Competition cu motor de M4 și 410 CP

Filmarea clipului care îl are pe M2 ca personaj principal, a avut loc într-un depozit aflat în Bedford, Regatul Unit. Construcția aparține Studiourilor Cardington și este descrisă ca fiind “unul dintre cele mai mari și mai impresionante platouri de filmare și de producție TV din Europa.”

Recordul anterior era deținut de Ashrita Furman încă din mai 2016. În cadrul unui eveniment organizat atunci la New York, Furman a utilizat un laser albastru 2W 450 Nm. BMW M2 Competition a reușit să spargă nu mai puțin de 79 de baloane, poziționate în forma logo-ului M (litera, dar și liniile oblice).