Americanii sărbătoresc Ziua Recunoștinței în trafic. Blocaje rutiere de zeci de kilometri

Blocaje rutiere Ziua Recunoștinței

Nimic nou pe coasta de vest a Statelor Unite. Ziua Recunoștinței vine la pachet cu blocaje rutiere de zeci de kilometri. Ploile din această perioadă nu au făcut decât să îngreuneze și mai mult traficul.

Peste 50 de milioane de americani se pun în mișcare de Ziua Recunoștinței pentru a călători în medie 50 de mile (80 de kilometri). Ca în fiecare an, imaginile surprinse de camere montate pe drone arată sute de mii de mașini deplasându-se bară la bară în apropierea orașelor Los Angeles și San Francisco.

Autoritățile susțin că anul acesta, afluența de călători a fost cea mai mare din 2005 încoace, cu 4,8% mai mare ca anul trecut.

Citește și:

Nici pe coasta estică a Statelor Unite traficul nu este mai liber. Locuitorii din New York și Maryland au pornit și ei la drum pentru a fi alături de familii în ziua cea mare, iar duminică se vor îndrepta din nou spre orașele din care au plecat. Zona orașului Chicago din Illinois este, de obicei, la fel de problematică în această perioadă.

4,7 milioane de americani au ales să călătorească pe calea aerului de Ziua Recunoștinței, așa că au scăpat de traficul de coșmar al perioadei.

 

Adaugati comentariu