Noul Range Rover Evoque – 5 lucruri despre noul SUV de lifestyle

Noul Range Rover Evoque (35)

Noul Range Rover Evoque a fost prezentat în cadrul unui eveniment monden exclusivist, care a avut loc într-un cartier de lux din Londra. La 8 ani de când a văzut lumina zilei, Evoque, aflat la cea de-a doua generație, urmează liniile de design trasate de fratele mai mare, Velar.

Iată 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul SUV de lifestyle de la Range Rover:

  • Este mai mare în orice direcție, dar păstrează dimensiuni compacte: 4.371 mm în lungime (+1 mm față de generația anterioară), 1.649 mm în înălțime (+14 mm) și 2.100 mm (+115 mm) în lățime măsoară noul Evoque. Garda la sol este de 212 mm, iar portabgajul este de 591 de litri.Noul Range Rover Evoque (32)
  • Evoque este o mașină “verde”, pentru că, printre materiale pretențioase, designerii folosesc la interior și plastic reciclat. 53 de sticle de plastic vor fi folosite pentru cabina fiecărui vehicul.
  • Cu ajutorul unui buton, sistemul ClearSight poate transforma oglinda retrovizoare de la interior în ecran HD, care preia imaginile captate de o cameră de 1,7 megapixeli, montată pe acoperiș.Noul Range Rover Evoque (20)
  • Mașina vine cu o tehnologie inovatoare, care face capota să dispară virtual, prin intermediul tehnologiei Ground View, care proiectează imaginea captată de o cameră pe ecranul din partea superioară. Este o evoluție a funcției Transparent Bonnet primită în 2014 de Land Rover.Noul Range Rover Evoque (13)
  • Gama Evoque va include motoare Ingenium pe benzină și diesel cu patru cilindri, dar își face apariția și tehnologia mild-hybrid a companiei. Trei propulsoare pe benzină, de 2.0 litri, vor fi la dispoziția clienților, cu 200, 250, respectiv 300 de cai putere. Fanii diesel vor primi motoare cu150, 180, respectiv 240 de cai putere. Versiunea entry-level va fi cuplată la o transmisie manuală cu șase trepte și tracțiune față. Celelalte vor veni cu transmisie automată cu nouă trepte și cu tracțiune integrală.

 

Adaugati comentariu