Top 3 cele mai căutate mașini pe Google

Top 3 cele mai căutate mașini pe Google 2

O companie de asigurări, Veygo, a făcut publice numele celor mai căutate brand-uri auto pe Google. Producătorii asiatici domină topul. Vă aducem așadar top 3 cele mai căutate mașini pe Google.

Cea mai căutată mașină pe Google este Toyota, lider în 57 de țări din 171 incluse de Veygo în analiză. S-au înregistrat aproximativ 7,8 milioane de căutări de automobile Toyota pe lună. 7 milioane de căutări au fost trecute în contul altui producător asiatic, Honda. Ford și-a adjudecat 6,4 milioane de căutări.

Toyota a fost lider în Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Finlanda și Filipine. În acest clasament, BMW este pe locul 2, fiind brand-ul preferat în 25 de țări, în timp ce Mercedes-Benz completează podiumul cu 23 de țări. Și Lamborghini se află printre cele mai populare brand-uri auto din lume, apărând ca lider în 12 țări, printre care și Venezuela.

Top 3 cele mai căutate mașini pe Google

Țara în care mașinile electrice sunt pe punctul de a le depăși în vânzări pe cele cu motoare convenționale, Norvegia, este cea în care Tesla este cel mai căutat brand auto. Tesla este preferată și în Olanda și Hong Kong.

La polul opus, se află brand-uri ca Pagani, Acura și Chrysler.

Locuitorii din doar cinci țări au pus pe primul loc un brand auto din țara lor, francezii alegând Renault, nemții – Mercedes-Benz, indienii – Maruti, Malaezia – Perodua și Suedia – Volvo.

Adaugati comentariu