Top 10 mașini cu nume desprinse din filmele de groază

Au sute de cai putere, impresionează prin designul și capacitățile lor, iar denumirile modelelor sunt pe măsură. Iată lista cu mașinile care au nume desprinse parcă din filmele de groază.

AMC Gremlin – hatckbackul american și-a luat numele din filmul cu același nume. Gremlinii este un film de groază din anul 1984. Filmul prezintă povestea unui băiat care primește drept animal de companie o creatură ciudată numită mogwai. Aceasta udată se transformă în alte creaturi mici, monștri răi și distructivi.

AMC-Gremlin

Lamborghini Diablo – Opera designerului Marcello Gandini, Lamborghini Diablo a fost fabricat între anii 1990 și 2001 în 2.884 exemplare. În traducere „Diablo” înseamnă „Diavol”

Lamborghini-Diablo

Lamborghini Murcielago. „Murcielago” înseamnă „liliac”. A fost numită mașina lui Batman pentru designul său care emană agresivitate și putere.

Lamborghini-Murcielago

Rolls Royce Phantom – Modelele britanice nu se fac remarcate doar prin rafinament, ci și prin numele alese.

Rolls-Royce-Phantom

Dodge Charger Hellcat. În traducere „Pisica Iadului”, acest muscle car impresionează prin designul și capacitățile sale.

Dodge-Charger-Hellcat

Mercury Marauder – Numele de Marauder apare pentru prima dată în anul 1958, când Ford a introdus un nou model pentru familia de motoare V8, respectiv Mercury, Edsel și Lincoln.

Mercury-Marauder

Shelby Cobra – AC Cobra, vândută ca Shelby Cobra este o mașină sport anglo-americană, care a făcut mulți pasionați să tânjească după ea.

Shelby-Cobra

Dodge Viper  – Designul este de-a drepul spectaculos din orice unghi te-ai uita. Agresiv și impunător, acest muscle car ascunde sute de cai putere.

Top 10 mașini cu nume desprinse din filmele de groază

Rolls Royce Wraith – se traduce prin „nălucă”. Modelele britanice de lux au denumiri un pic ciudate, stranii, chiar.

Top 10 mașini cu nume desprinse din filmele de groază

Rolls-Royce Ghost – este cel mai accesibil dintre Rolls-uri, dar și cel mai controversat model, o versiune entry-level care taie cu o linie subțire explicația din dicționar a termenului „entry”. Este veriga lipsă dintre Seria 7 și Phantom. În Ghost, bate o inimă de BMW 760Li.

Top 10 mașini cu nume desprinse din filmele de groazăSursa: Citestealtfel  

Adaugati comentariu