Tensiunile din Spania amână anunțarea numelui noului SUV SEAT

SUV SEAT

Tensiunile din Spania au dat peste cap planurile puse la cale de SEAT. Producătorul spaniol a fost nevoit să amâne evenimentul în cadrul căruia avea să anunțe numele viitorului său SUV cu 7 locuri. “Nu e acum momentul potrivit”, au decis șefii SEAT.

Cursa pentru găsirea unui nume pentru primul SUV cu șapte locuri din istoria SEAT a luat startul la începutul verii trecute, iar spaniolii au înființat o platformă, www.seatseekingname.com, pe care fanii brand-ului au putut vota.

În cursă pentru marea finală au rămas denumiri alese de fani ca Alboran, Aranda, Avila și Tarraco, iar numele viitorului SUV trebuia să fie anunțat duminica trecută pe 15 octombrie. Însă situația politică agitată din Spania, acolo unde catalanii vor să devină stat independent, le-a stricat planurile.

„Toată media este acum concentrată pe situația politică, așa că am decis să așteptăm un moment propice”, au anunțat cei de la SEAT, care au sediul chiar în Catalonia, la Martorell. Aceștia i-au liniștit însă, pe cei care așteaptă cu nerăbdare noul SUV SEAT cu șapte locuri: producția și comercializarea acestuia nu vor fi întârziate. Va fi al treilea SUV din gama ibericilor după Ateca și Arona.

Adaugati comentariu