Numărătoare inversă: 48 de ore până vom vedea noul Audi A7

Audi A7

Audi confirmă dezvăluirea noului A7 cu o imagine teaser. Vom vedea așadar noul Audi A7 Sportsback în seara zilei de pe 19 octombrie. Nemții sunt însă ultra secretoși. Tot ce vedem acum este conturul mașinii din profil, deși design-ul a fost deconspirat deja de un model la scară redusă dezvăluit la începutul lunii!

Audi confirmă dezvăluirea noului A7 cu o imagine teaser. Vom vedea așadar noul Audi A7 Sportsback în seara zilei de pe 19 octombrie. Nemții sunt însă ultra secretoși. Tot ce vedem acum este conturul mașinii din profil, deși design-ul a fost deconspirat deja de o jucărie!

Rival pentru Porsche Panamera, Audi A7 Sportsback va avea, cel mai probabil, o parte frontală inspirată de noua limuzină A8, cu o grilă mare și o capotă profilată. Imaginea din profil arată că acoperișul va urma o linie plonjată imediat după montantul central. În partea din spate, așteptăm, așa cum au arătat prototipurile surprinse în teste, stopurile LED cu bandă luminoasă, care taie în două ușa portbagajului. Evident, linia descendentă a portbagajului va asigura modelului o formă mai aerodinamică, dar va sacrifica spațiul oferit de portbagaj. Vom regăsi în design și elemente preluate de la conceptul Prologue, prezentat de Audi la Salonul Auto de la Los Angeles în 2014.

A7 Sportsback va avea la bază platforma MLB Evo, la fel ca și SUV-ul Q7, concepută să reducă greutatea și să ofere performanțe superioare în ceea ce privește dinamica și eficiența. Audi ar putea folosi la noul său model motoare V6 și V8, pe benzină și pe motorină, oferind și versiuni S7 și RS7, dar și o variantă cu sistem hibrid de propulsie, preluat de la Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, alcătuit dintr-o unitate V8 de 4.0 litri și 550 CP și un motor electric care aduce sistemului încă 136 CP.

La interior, nemții vor integra cea mai recentă versiune a sistemului Virtual Cockpit.

Vom vedea noul A7 pe 19 octombrie, dar mașina nu va fi disponibilă pentru comandă mai devreme de 2018.

Adaugati comentariu