Țara în care ar trebui să înceapă Programul Rabla de Lux

Programul Rabla de Lux (3)

Extravaganța nu cunoaște limite în Emiratele Arabe Unite. La Dubai, ar trebui să demareze Programul Rabla de Lux. Mii de mașini scumpe zac abandonate în deșert.

Limuzine Rolls-Royce, supercaruri Ferrari și Lamborghini, modele Mercedes-Benz și BMW sunt părăsite în deșert. Cum au ajuns acolo? Acestea sunt mașini recuperate de la cei care nu au mai avut bani să le plătească sau avariate grav în accidente rutiere.

Programul Rabla de Lux (4)

“Cimitirul” de mașini din deșert, nu departe de Sharjah, este o imagine dezolantă. Modelele, care au costat chiar sute de mii de euro, ajung acolo, una lângă alta, înghesuite, fără nicio șansă de a se mai întoarce vreodată pe asfalt. Sunt acoperite de un strat gros de praf, mâncate de rugină, iar la interior, tapițeria din piele a început să se dezintegreze. Cablurile au fost tăiate, pentru a evita un scurtcircuit și incendierea a mii de mașini.

Arse de soare la aproape 50 de grade pe timp de vară, vehiculele nu vor mai fi vândute niciodată. Sunt folosite, în schimb, pentru piese.

Imaginile publicate de britanicii de la The Sun, primite de la un YouTuber în vârstă de 25 de ani, arată o altă față a vieții extravagante.

Sursă foto: The Sun

Adaugati comentariu