T-Roc e timid – Primul video cu SUV-ul Volkswagen camuflat

T-Roc

T-Roc este SUV-ul pe care Volkswagen îl trimite pe piață ca să se ia la trântă cu best-seller-urile Captur de la Renault și Juke de la Nissan, dar și cu nou-veniții Hyundai Kona și SEAT Arona. Până să treacă la treabă, micul SUV german arată că este capabil să lupte de la egal la egal într-un video în care apare camuflat.

Noul video făcut public de compania germană îl arată pe T-Roc în afara asfaltului. Poziționat sub Tiguan, T-Roc va vedea lumina zilei în toamnă la Frankfurt, dar pozele oficiale își vor face apariția online încă de luna aceasta, pe 23 august. Pe piață va ajunge spre finele anului.

Volkswagen speră că noul său SUV de clasă mică va intra în hora ultra-popularelor Golf, Polo și Tiguan, fiind orientat mai mult spre lifestyle. Este prima tenativă a brand-ului de a crea o astfel de mașină, iar platforma MQB A0, rezervată mașinilor mici, pe care este construit și Q2 de la Audi, îi vine ca o mănușă.

Șeful diviziei de marketing Jurgen Stackmann promite că noul CUV (Crossover Utility Vehicle) va beneficia de sisteme inovatoare de conectivitate și de asistentă.

Volkswagen mizează pe cartea SUV-urilor, un segment extrem de popular în rândul clienților. Nu mai puțin de șapte SUV-uri noi va trimite pe șosele Volkswagen până în 2020.

Adaugati comentariu