CRASH Jewels – Bijuterii din mașini lovite

Bijuterii

Brățări, cercei, inele și coliere din mașini de lux avariate. Este domeniul de activitate al unei companii specializate în bijuterii. Ideea i-a venit unei tinere americance în momentul în care soțul ei și-a deschis un atelier de reparații în Los Angeles. Așa acum, soția îi fură materialul ca să creeze obiecte decorative.

Modele Mercedes-Benz, BMW, Audi, Bentley, Porsche. Toate brand-urile de lux ajung în atelierul de reparații. Christina Schimke preia material din capote, portiere, aripi și chiar acoperiș. O brățară dintr-un Ferrari 360 Challenge Stradale este o piesă rară.

bijuterii cuffs-artsy-audi-s7-1
Brățară Audi

Piesele sunt lucrate manual din elemente care încă păstrează vopseaua originală. Aluminiul și aliajele sunt materialele obișnuite preluate din atelierul de reparații auto în cel de bijuterii. Fiecare bijuterie vine cu un Certificat de Autenticitate care menționează modelul de mașină din care a fost realizată.

Este cadoul perfect pentru fetele pasionate de mașini sau pentru cele care vor bijuterii care vin însoțite de o poveste”, spune creatoarea conceptului.

Artizanii taie metalul în diverse forme, pe care apoi le lustruiesc. Uneori, clientul cere inserții de pietre semi-prețioase sau componente vintage.

bijuterii porsche-chevron-necklace-1
Colier Porsche

Pe site-ul companiei, clienții își pot alege bijuteriile în funcție de brand-ul auto. Niciuna dintre piese nu vine cu un logo de producător de mașini, pentru că prezența emblemei i-ar umbri eleganța. Cercei Bentley, brățări Mercedes, coliere Tesla, sunt toate acolo. Un click pe bijuterie deschide o pagină plină de informații, așa că viitorul cumpărător va ști exact modelul, partea de caroseria din care a fost lucrată bijuteria și data la care aceasta a fost realizată.

bijuterii bentley-flying-spur-stud-earrings-1
Cercei Bentley Flying Spur

Cele mai ieftine produse costă 39 de dolari și sunt sub forma unor perechi de cercei din Porsche, Lamborghini, Bentley sau Ferrari. La polul opus, se află o brățară realizată dintr-un Porsche Carrera cu o piatră uriașă semi-prețioasă: aproape 500 de dolari.

Adaugati comentariu