Ți-ai pierdut mașina prin parcare? Uite cum poți să o găsești!

Nonda 4

Trebuia să ții minte numărul ăla scris pe stâlp. Sau măcar culoarea sectorului în care ai parcat. Acum ce faci? Dai ture prin parcare încercând să găsești mașina? Aștepți ora de închidere a centrului comercial ca să plece ceilalți și să-ți găsești mijlocul de transport cu care ai venit? Nu ai prea multe variante. Dar vine nonda cu o idee.

Vrei încărcător rapid? Vrei să fii conectat în permanență? Vrei să ai un car locator (localizator de mașină) la îndemână? Atunci trebuie să cari vreo 3 gadget-uri după tine, plus smartphone-ul din dotare. Dar nonda smart charger le face pe toate. În lumea în care ești conectat în permanență la o grămadă de rețele de socializare (Facebook, Instagram, Twitter) și profesionale (LinkedIn), ai nevoie și de ceva simplu, care îți rezolvă o grămadă de probleme.

Nonda 2

Legătura cu mașina personală trece dincolo de sentimetele care îi fac pe proprietari să-i dea nume mijlocului de transport personal. Iar ZUS smart charger este legătura dintre șofer și mașină. Nu toate mașinile sunt echipate cu cele mai noi și mai moderne sisteme multimedia, care să permită o conectivitate suficient de performantă cu telefonul mobil, astfel încât să îți indice exact locul în care se află mașina. Dar nonda ZUS smart-charger poate face asta.

Dacă descărci și instalezi aplicația ZUS Smart car locator (de pe Google Play sau Appstore), vei face cunoștință cu cea mai utilă dintre funcțiile sale. Conectea telefonul prin Bluetooth la încărcătorul rapid și aplicație, iar aceasta din urmă te va duce până la 5 metri de mașina rătăcită. În funcție de sistemul de operare, aplicația indică poziția prin Google Maps sau printr-o săgeată care te dirijează în direcția mașinii. Așa că nu mai este nevoie să te plimbi cu brațele pline de cumpărături printre mașini până o găsiți pe cea cu care ați venit.

Nonda

Sistemul furnizează și informații referitoare la nivelul de încărcare a acumulatorului mașinii și de eventualele fluctuații considerate alarmante de softul ZUS. Pe lângă aceste funcții, există și posibilitatea încărcării rapide, de până la două ori mai repede ca în cazul oricărui alt dispozitiv. Plotul din titan al micuțului nonda smart charger elimină pierderile de energie și asigură o suprafață de contact superioară. Titanul are și o conductivitate superioară metalelor utilizate pentru majoritatea încărcătoarelor.

Nonda 3

Adaugati comentariu