Specialist în mașini, pe naiba! A alimentat cu apă și a distrus un McLaren

Richard Hammond apă

Show-ul The Grand Tour se întoarce, dar se întoarce cu probleme. Una dintre gazdele emisiunii, Richard Hammond, a reușit să alimenteze un McLaren 720S cu ce nu trebuia. Și nici măcar nu a fost vorba de motorină.

Richard Hammond a reușit ceea ce nici copiii mici n-ar face. Să alimenteze un McLaren 720S cu apă! Prezentatorul în vârstă de 47 de ani și-a recunoscut greșeala ridicolă. “Nu mai aveam benzină și, în loc să duc mașina la benzinărie, am preferat să alimentez dintr-o canistră.”

Richard Hammond McLaren apă

Din păcate pentru el, s-a dovedit că, în canistră, nu era benzină, ci apă. Dacă și-ar fi dat seama pe loc, reparațiile ar fi fost oricum costisitoare, dar motorul ar mai fi avut o șansă. Dar Hammond a pornit motorul și a plecat din nou la drum. “La un moment dat, a cedat”, povestește acesta.

Colegul de platou, James May, i-a pus întrebări cheie:

“Câte supercaruri ai condus anul acesta?”

“Două!”

„Și câte ai distrus?”

“Două!”

Anul trecut, în luna iunie, Hammond era să-și piardă viața într-un accident la volanul unui Rimac Concept On, în valoare de 1 milion de dolari, în Elveția.

Rimac Hammond

Probabil că 720S-ul de 720 cai putere nu va fi daună totală, dar, cu siguranță, are nevoie de un motor nou. Și supercarurile nu sunt singurele mașini care au sfârșit rău după experiența cu Hammond „Pericol public”. În timpul filmărilor, acesta a prăjit ambreiajul unui off-roader încercând să câștige un drag race.

 

Adaugati comentariu