Cel mai scump scaun din lume se vinde într-o reprezentanță Rolls-Royce

Există vreun nebun pe lume care să plătească 43.000 de euro pe un scaun? Se pare că da! Sub protecția anonimatului, Rolls-Royce a primit deja câteva comenzi pentru cel mai modern scaun al lumii.

Se numește Elysium-R și este expus la o reprezentanță din Londra pe o perioadă limitată, care se încheie pe 19 ianuarie și va fi vândut în ediție limitată: doar 18 astfel de scaune vor fi construite. Cel mai scump scaun din lume este “parcat” în showroom lângă noul Rolls-Royce Phantom.

cel mai scump scaun din lume (1)POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:

Test drive Rolls-Royce Ghost – Castelul bântuit

Ce face scaunul de toți acești bani? Ei bine, după ani și ani de cercetare, mecanismul scaunului neutralizează gravitația, implementând teoria plutirii. Da, experții în fizică ar fi de-a dreptul fascinați. Odată așezat, îl poți muta în poziția perfectă prin simpla mișcare a corpului propriu, exact așa cum fac motocicliștii în viraje.

Scaunul este îmbrăcat în piele anilină neagră și are un cadru din oțel inoxidbail cromat. Da, și noi ne așteptam să auzim despre materiale prețioase. Cotierele sunt umplute cu gel și – spune producătorul – imită calitatea pielii umane.

cel mai scump scaun din lume (3)

Constructorul promite și beneficii medicale, pentru că scaunul ar trebui să îmbunătățească circulația sângelui, tensiunea arterială și să reducă activitatea musculară a spatelui.

Adaugati comentariu