Pare invenția perfectă pentru părinții care pleacă la drum cu 2-3 copii zgomotoși, fiecare cu tableta lui, fiecare cu jocul lui, care nu au niciodată volumul la minim. Ba mai mult, cei mici mai au și discuții aprinse pe banchetă. Așa că Skoda propune tetiera care anulează zgomotul.

Părinții se put bucura în liniște de călătorie cu noua tehnologie ŠKODA’s QuarrelKancel™, cea mai nouă funcție a companiei, disponibilă opțional la SUV-ul Karoq.

Este vorba despre un sistem de anulare a zgomotului, instalat în tetierele din față, care îi ajută pe părinți să se relaxeze pe drumul spre destinație, fără să audă gălăgia copiilor. Funcția poate fi activată prin simpla apăsare a unui buton sau poate porni automat atunci când detectează zgomote venind din spate sau chiar la cel mai mic semn de ceartă.

Skoda 1 Aprilie (1)

“Am testat peste 1.000 de familii pe o distanță de 10.00 de mile și am identificat că 80 de decibeli, zgomotul echivalent cu cel produs de un aspirator, este punctul maxim suportat de părinți”, susține liderul proiectului, Dr. April Fürst. Numele Doctorului nu este altceva decât traducerea datei de 1 Aprilie.

Difuzoarele au fost realizate pentru a monitoriza, măsura și reacționa în permanență la decibelii zgomotelor produse de copii. Odată zgomotul acestora blocat, părinții vor putea auzi muzică sau sunete venite din afara vehiculului.

Skoda 1 Aprilie (2)

“Suntem primul producător care oferă acest accesoriu inteligent, care credem că va schimba viața părinților. Vom vedea de acum mai puțin păr alb”, a adăugat Șeful Diviziei de Relații Familiale, Profesorul Si Lence („Silence” este termenul în engleză pentru “Liniște”).

Dar să revenim la realitate. Una zgomotoasă ce-i drept. Funcția este doar o păcăleală de de 1 Aprilie, așa că dragi părinți, poate că în curând, gluma se va transforma în realitate. Dar încă nu. ‘