SEAT, mașina cu tonomat. Bagi o fisă și pornește. Doar de Ziua Păcălelilor

SEAT Arona Copper Edition tonomat (1)

Demonetizarea capătă un sens nou pentru SEAT. Constructorul spaniol oferă mașina care pornește când bagi o fisă. Să nu intrăm în panică, însă! Înainte de a vă căuta prin buzunare, trebuie să știți că mașina cu tonomat a fost doar încă o glumă de 1 Aprilie.

După ce Skoda a prezentat tetiera care anulează zgomotul produs de copiii aflați pe bancheta din spate, iar Honda a anunțat lansarea unui CR-V Roadster, SEAT nu se lasă mai prejos și vine cu Arona Copper Edition, prima mașină pe care o pornești dacă ai fise.

“Cercetările au relevat că unii dintre clienții noștri sunt îngrijorați că monedele din cupru ar putea să dispară pentru totdeauna. Dar noi, cei de la SEAT suntem convinși că pot primi o șansă nouă, folosindu-le într-o mașină modernă, cu tehnologie de ultimă oră”, a fost declarația managerului de produs, Rhe Sonible-Price, un nume, evident, inventat.

SEAT Arona Copper Edition tonomat (2)SEAT Arona Copper Edition tonomat (2)

Producătorul iberic susține că o persoană are în medie, în portofel, mărunțiș în valoare de aproximativ 15 euro, care ar putea deveni deosebit de util într-o astfel de mașină. Și ca să pară convingători, spaniolii au publicat o fotografie în care apare noua consolă centrală a lui SEAT Arona Copper Edition. Pe lângă butoanele obișnuite, se află acum acolo și un slot pentru introducerea monedelor. Deci… nu vă supărați, aveți mărunt?

Adaugati comentariu