5 accesorii care îți transformă mașina

Accesorii

Maşina este pentru mulţi acel mod care confirma lumii statutul social, pentru alţii acel dispozitiv indispensabil care îmbunătățește viaţa. Mulţi sunt dependenţi de autoturism şi nu își pot desfășura activitățile fără acesta, însă pentru anumite persoane reprezintă o pasiune, un cadou neprețuit care crează senzaţii inedite.

Cei mai mulți pasionați de autoturisme oferă o mare atenție întreținerii, dar și accesoriilor pe care le adăugă pentru a spori confortul sau pentru a îmbunătăți aspectul mașinii. În rândurile următoare vom descoperi care sunt accesoriile cheie care transformă cu adevărat aspectul oricărui autovehicul.

Farurile si proiectoarele de ceață

Aceste accesorii nu doar că oferă un aspect de nou, dar şi îmbunătăţesc considerabil modul de şofat. Cele mai multe becuri de maşină beneficiază de tehnologie nouă care permite îmbunătăţirea vizibilităţii în timpul condusului. Deci aceste accesorii sunt pe de o parte elemente care oferă un look posh mașinii, pe de altă sunt extrem de utile datorită avantajelor pe care le oferă șoferului. Siguranța personală este poate cel mai mare beneficiu pe care îl poate avea orice pasionat de viteză. Este important însă ca accesoriile de iluminat alese să corespundă normelor și directivelor aflate în vigoare, astfel este ridicat gradul de siguranță a condusului pe timp de noapte și zi. Tendințele actuale cu privire la aspect, înclină către becuri cu halogen, becurile cu xenon și becuri de tip LED, care oferă o imagine cu adevărat impresionantă chiar și mașinilor mai vechi.

Husa pentru volan și husa pentru schimbătorul de viteze

Volanul este cel mai folosit instrument dintre componentele oricărui autoturism, întrucât intră în contact direct cu mâinile, iar palmele sunt străbătute de un număr foarte mare de stimuli tactili. O husă plăcută la atingere nu doar că oferă un aer proaspăt autoturismului ci și sporește senzația de plăcere în timpul șofatului. Husele confecționate din piele sunt mai moi, mai plăcute, mai delicate față de cele de plastic. Acestea oferă un aer somptuos, elegant întregului autovehicul.

Schimbătorul de viteze este, ca și volanul, un element care necesită contact direct frecvent. Husa pentru schimbător o poate completa pe cea pentru volan, iar aspectul estetic final este unul impresionant pentru orice pasager.

Husele pentru scaune

Husele pentru scaune schimba vizibil aspectul din interior. Sunt acele accesorii care asigură un aer proaspăt, mai confortabil pe durata călătoriei. Modelele într-o singură culoare asigura un aer foarte elegant pe când cele în două culori oferă acel aer sport dinamic, chiar și mașinilor cu dimensiuni mici de oraș.

Accesoriile de tipul huselor oferă protecție scaunelor care sunt mai puțin predispuse la murdărire, distrugere și accidente. Textura moale și fină a huselor cresc confortul și starea de bine chiar și în timpul curselor lungi.

Sistemul audio – difuzoare si boxe

Mulți șoferi auto sunt împătimiți ai tunerelor de înaltă calitate, și de aceea montează în autovehiculul personal sisteme audio impresionante. Acest aspect permite valorificarea maximă a acusticii din interior. Boxele auto și difuzoarele vin însă cu forme ingenioase și aspect modern care atrag atenția de la prima vedere. Cu asemenea piese nu sunt valorificate doar caracteristicile audio ci și întregul decor al mașinii. Modelele personalizate sunt însă acele accesorii care care imprimă un strop din caracterul șoferului.

Barele pentru portbagaj plafon

Barele pentru portbagaj sunt accesorii excepționale care oferă și un aspect inedit autoturismului. În afară de rolul practic foarte apreciat de pasionații de călătorii și ieșiri în aer liber, vine cu stil și eleganță. Cele mai multe dintre barele pentru portbagaj pentru plafon sunt realizate din materiale metalice care sporesc aspectul elegant inedit. Aceste accesorii vin cu avantajul că sunt ușor de montat chiar și de iubitorii de aventură mai puțin pricepuți.

Toate accesoriile auto corect alese și corect integrate nu fac decât să crească starea de siguranța, starea de confort și să îmbunătățească aspectul estetic al autoturismului. De asemenea multe dintre acesta oferă mai multe posibilități asupra modului de utilizare al autovehiculului și cresc durata de exploatare.

Adaugati comentariu