Simona Halep are cel mai bogat șofer din lume!

Simona Halep Mercedes S 63 Cabrio 2

Campioana de la Wimbledon s-a întors acasă după succesul obținut pe iarba londoneză. Simona Halep a fost așteptată de o limuzină ultra-exclusivistă, la volanul căreia a urcat un șofer de lux.

Este vorba despre limuzina Rolls-Royce Phantom care îi aparține lui Ion Țiriac. Chiar omul de afaceri s-a aflat la volanul spectaculosului Rolls, cotat la 400.000 de euro, devenind astfel cel mai bogat „șofer” din lume.

Simona Halep Rolls-Royce (1)
Sursă foto: sport.ro

Simona a adus în țară trofeul câștigat la Wimbledon, după 6-2, 6-2 cu Serena Williams, și a fost așteptată de fani la aeroport. Președintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, a fost șofer de ocazie pentru Halep. În mașină a urcat un alt fost mare tenismen, Ilie Năstase. Acesta are permisul suspendat din această primăvară.

Test drive Rolls-Royce Ghos – Castelul bântuit

Deținătoare a două titluri de Grand Slam, Wimbledon în 2019 și Roland Garros în 2018, Simona nu a fost pasagerul lui Țiriac prea mult timp. Campioana de la Wimbledon a coborât din limuzină pentru a da autografe fanilor sosiți la aeroport.

Cât costă decapotabila primită de Simona Halep?

Fanii vor avea ocazia să o vadă pe Simona Halep live, miercuri, pe Arena Națională, începând cu ora 19:00, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei. Accesul va fi gratuit.

Adaugati comentariu