Fanii lui Elvis Presley sunt în alertă! Pot licita pentru mașinile regelui rock ‘n’ roll-ului

Elvis Presley (1)

Fanii lui Elvis Presley sunt în alertă. Mai multe vehicule care i-au aparținut regelui Rock ’n’ Roll-ului vor fi scoase la licitație. O limuzină, un pick-up și o motocicletă se află pe lista casei de licitații Kruse GWS.

Pe 31 august, fanii lui Elvis vor putea licita pentru un Lincoln Continental pe care Regele îl conducea prin Memphis, Tennesssee în anii ’70. Artistul prefera locul de la volan și nu spațiul generos din spate. Se regăsesc la bord scaune îmbrăcate în piele albă, un televizor și un frigider. Elvis Presley a achiziționat limuzina după ce a văzut-o într-un film. Cel care va oferi cea mai mare sumă la licitația din august va primi și fotografia în care Elvis apare lângă mașină.

Elvis Presley (2)

Licitația va include și o motocicletă Harley Davidson FLH 1200 Electra Glide din 1976, ultima achiziționată de artistul care s-a stins din viață în 1977. Elvis a adus motocicleta din California la Memphis și a vândut-o cu doar 90 de zile înainte de moartea sa, la vârsta de 42 de ani. Odată cu motocicleta, viitorul proprietar va primi documentele oficiale, inclusiv factura cu semnătura lui Elvis.

Elvis Presley (2)

Și un pick-up GMC, pe care sex-simbolul de acum 50 de ani l-a achiziționat în 1967, pentru a-l folosi la ferma sa Circle G din Mississippi. Doi ani mai târziu, tatăl său, Vernon, a vândut pick-up-ul reprezentanței de la care fusese achiziționat. De atunci, vehiculul a fost supus unei restaurări complete.

Elvis Presley (1)

Se vinde un Ferrari Testarossa condus de Michael Jackson Michael Jackson

La licitația programată pentru sfârșitul lunii august, vor fi disponibile bijuterii care i-au aparținut lui Marilyn Monroe și diverse obiecte personale de-ale lui Kurt Cobain, James Dean și Johnny Cash.

Adaugati comentariu