Siguranța micuților pasageri, una dintre prioritățile Volvo

Volvo

Siguranța este una dintre caracteristicile pentru care sunt apreciate în mod special autoturismele Volvo. Fiecare model Volvo este proiectat în așa fel încât atât șoferul, cât și pasagerii sau ceilalți participanți la trafic să fie mereu în siguranță – iar copiii, cei mai importanți și mai prețioși pasageri ai unei mașini, au beneficiat mereu de cea mai mare atenție din partea producătorului suedez.

Încă din 1964, Volvo a început testarea scaunelor pentru copii orientate spre spatele mașinii – de mai bine, de 50 de ani Volvo propunând constant soluții inovatoare pentru ca cei mici să fie mereu în siguranță în autoturismele sale.

Toate testele autoturismelor Volvo în ceea ce privește dotările pentru siguranța copiilor au fost realizate pornind de la situații reale din trafic, pentru ca nimic să nu fie lăsat la întâmplare. Autoturismele Volvo vin, în plus, cu un set complet de recomandări în legătură cu modul în care trebuie să călătorească cei mici cu mașina.

Scaunele pentru copii ale autoturismelor Volvo, mai sigure și mai confortabile

Noua generație de scaune auto pentru copii de la Volvo are un design special, pentru ca acestea să fie sigure și confortabile pentru cei mici.

Scaunele auto pentru bebeluși sunt orientate către spatele mașinii și au o formă ergonomică, îmbunătățită, cu margini laterale mai înalte și o tapițerie foarte confortabilă pentru cei mici. Tetiera este reglabilă, iar mânerul larg se ajustează cu ușurință, cu o singură mână.

Scaunele auto pentru copii având o greutate între 9 și 25 de kilograme sunt proiectate și ele special pentru o siguranță optimă pentru micuți și adaptate la vârsta și nevoile lor. Aceștia au loc mai mult pentru picioare și o tapițerie confortabilă, iar scaunele sunt ușor de instalat și dezinstalat datorită greutății mici.

Pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, Volvo propune un înălțător pentru scaun cu tetiera căptușită, margini laterale înalte și protecție pentru umeri. O altă variantă pentru copiii cu vârste între 4 și 10 ani este  înălțătorul gonflabil cu spătar. Acesta te asigură că centura de siguranță stă mereu corect, pentru a oferi copilului același nivel înalt de siguranță pe măsură ce el crește

****

Te simți în siguranță la bordul unui autoturism Volvo, iar micuții tăi sunt mereu protejați.

Folosește un configurator și alege una dintre mașinile Volvo preferate aflate în stoc, în București sau în țară! Ofertele sunt selecționate de la dealeri Volvo din București și din țară – iar tu ai la dispoziție modele numeroase și prețuri avantajoase, în funcție de variantele și dotările alese. Modelele de mașini Volvo prezentate sunt pe stoc, pentru ca tu să te bucuri de mașina ta cât mai repede cu putință!

Adaugati comentariu