Citroen C1 primește motoare de nouă generație și ediții speciale noi

Citroen C1 Elle si Urban (1)

A sosit momentul pentru Citroen C1 să primească o serie de actualizări. Fratele lui Peugeot 108 și Toyota Aygo, C1 vine acum cu motoare de nouă generație și cu două ediții speciale nou-nouțe: ELLE și Urban Ride.

Motorul de 1.0 litru cu trei cilindri Vti, dezvoltat de Toyota, cotat cu 72 CP (4 în plus față de versiunea anteioară), care îndeplinește standardele de emisii Euro 6.2, se va regăsi și sub capota micuțului C1. Propulsorul poate fi cuplat cu o transmisie automată ETG sau manuală.

Noul Citroen C1 – Supereroul orașului

Citroen C1 Elle si Urban (5)

La bordul mașinuței franceze va fi disponibilă și integrarea Android Auto și Apple CarPlay pentru mașinile dotate cu ecranul tactic de 7 inci, dar și o cameră de marșarier, sistem de recunoaștere a limitei de viteză, keyless entry și keyless go. Viitorii posesori de C1 vor beneficia și de funcțiile de siguranță Active Lane Departure Warning, Active City Brake și Hill Start Assist.

Constructorul francez aleargă după clienții tineri și speră să-i cucerească acum cu două ediții speciale, Urban Ride și ELLE. În Franța, acolo unde sunt deja disponibile, cele două au un preț de pornire de 14.450, respective 14.950 de euro.

Ediția Urban Ride primește oglinzi în nuanța Caldera Black, geamuri fumurii în spate, jante din aliaj de 15 inci și cinci opțiuni de vopsea exterioară, printre care și noua Calvi Blue. La interior, liniile de echipare Shine și Airscpae include detalii în nuanțe aprinse și covorașe inscripționate Urban Ride.

Citroen C1 Elle si Urban (4)

Citroen C1 ELLE marchează colaborarea cu celebra revistă ELLE și este disponibil cu trei combinații de culori, cu oglinzi în nuanța Caldera Black, inscripția ELLE și jante din aliaj de 15 inci. La interior, tapițeria Wave Light Grey creează un contrast interesant cu cusăturile Cherry Pink. Covorașele sunt inscripționate cu numele ediției speciale.

Adaugati comentariu