Save the date! Volkswagen T-Cross va fi prezentat în curând

Volkswagen T-Cross (6)

Volkswagen a stabilit data prezentării! Așadar Volkwagen T-Cross va fi dezvăluit pe 25 octombrie. Americanii au primit vestea că micuțul SUV nu va ajunge la ei. Vor fi nevoiți să se mulțumească de-acum cu Atlas, după ce nemții au decis să nu mai trimită acolo nici Touareg.

Prototipurile Volkswagen T-Cross au intrat în ultima fază de testare. Examenele la care sunt supuse se desfășoară în Brazilia, una dintre țările care îl va produce pentru piața locală.

Volkswagen T-Cross (7)

Volkswagen T-Cross – Primele detalii oficiale

despre cel mai mic SUV de la Volkswagen

Viitorul SUV subcompact va fi poziționat în gama Volkswagen sub T-Roc-ul prezentat anul acesta și evident, sub fratele mai mare și mai robust, Tiguan. T-Cross este construit având la bază conceptul T-Cross Breeze, prezentat în 2016 la Salonul Auto de la Geneva, dar atunci show car-ul era decapotabil.

Volkswagen T-Cross (3)

Faceți cunoștință cu mezinul familiei de SUV-uri Volkswagen!

Așa va arăta T-Cross

Platforma MQB A0, rezervată mașinilor de clasă mică de la Volkswagen, va fi bază și pentru cel mai mic SUV al companiei auto germane, la fel ca Polo, de la care va prelua gama de motorizare. Cu o lungime de 4.199 mm, o înălțime de 1.568 mm și un ampatament de 2.651 mm, T-Cross va rivaliza cu Renault Captur, Nissan Juke și Mazda CX-3.

Volkswagen T-Cross (10)

O săptămână a mai rămas până când îl vom vedea pe T-Cross. Primii clienți își vor primi mini-SUV-ul începând cu prima parte a anului viitor.

Adaugati comentariu