Renault luptă în Războiul Stelelor – Producătorul francez este partener oficial STAR WARS

Renault Star Wars

Renault intră în aventura STAR WARS, înainte de lansarea filmelor STAR WARS: THE LAST JEDI și SOLO: A STAR WARS STORY. (“Ultimul Jedi” și „Solo: O poveste Star Wars”). Campania a fost lansată pe 15 noiembrie.

Renault a decis să-și transforme temporar logo-ul într-un tribut pentru celebra serie SF de aventură, care ne-a marcat copilăria, adolescența și continuă să facă parte din colecția de filme a pasionaților de SF.

Renault se implică în lansarea următoarelor două producții ale seriei, programate pentru 13 decembrie 2017, respectiv 23 mai 2018.

Renault Star Wars

“Suntem încântați în privința parteneriatului cu Disney. Pentru brand-ul Renault, este o șansă interesantă să ofere experiențe originale atât în magazine, cât și prin intermediul media. Este un parteneriat pe termen lung, programat să se desfășoare până în vara lui 2018. Multe surprize îi așteaptă pe fanii Star Wars și Renault”, spune Xavier Martinet, director de Marketing la Renault.

Pe 6 decembrie, Renault lansează campania “The Initiation” (“Începutul”), în cadrul căreia clienții sunt invitați să cunoască Forța Șarmului Francez.

Adaugati comentariu