Renault Captur S-Edition – Captur-ul care merge la sală

2018 - Renault CAPTUR S-Edition

Gama Renault Captur se extinde cu o versiune mai sportivă și mai îndrăzneață, care primește dotări noi și motoare mai puternice. În Franța, Renault Captur S-Edition este disponibil cu prețuri începând de la 23.000 de euro.

Un motor TCEe 150 cu o transmisie manuală sau o transmisie automată EDC îl fac pe Captur S-Edition cel mai puternic din gamă. Ediția limitată a crossover-ului francez este disponibilă în opt combinații de culori, dar și o culoare exclusivă, Iron Blue, în combinație cu un acoperiș Etoile Black sau Platine Grey.

2018 - Renault CAPTUR S-Edition

Modelul capătă mai multă personalitate grație unor elemente deosebite, cum ar fi jantele negre din aliaj Filante de 17 inci și logo-ului de pe pragurile laterale, care confirmă că avem în fața ochilor un model special.

Captur S-Edition primește o cabină șic, dar și sportivă. Scaunele sunt îmbrăcate într-o combinație de Alcantara și piele și prezintă cusături albastre, care se regăsesc și pe cotieră, și pe schimbătorul de viteze, și pe frâna de mână. Opțional, scaunele față sunt încălzite, volanul este standard îmbrăcat în piele, iar mașina vine opțional cu acoperiș panoramic din sticlă. Clienții pot bifa, din lista de opțiuni, și un sistem audio Bose.

2018 - Renault CAPTUR S-Edition

Constructorul francez a instalat la bord și un pachet tehnologic avansat, care include sistemul R-LINK Evolution, senzori de parcare în față și în spate, o cameră de marșarier și funcțiile Park Assist și Blind Spot Warning.

Adaugati comentariu