Rolls-Royce Wraith Luminary Edition – Praf de stele

Rolls-Royce Wraith Luminary Edition (3)

Rolls-Royce Wraith Luminary Edition este limuzina personalizată realizată de constructorul din Goodwood, având la bază un model fastback coupe Wraith, dar cu un tratament special.

Mașina a primit o nuanță Sunburst Grey mată, iar caroseria prezintă detalii speciale pe capotă și pe aripi, deasupra roților, vizibile doar atunci când sunt direct expuse la lumină.

Rolls-Royce Wraith Luminary Edition (2)

Interiorul este îmbrăcat în piele bej și prezintă finisaje din stejar provenit din pădurile Cehiei, alej pentru profunzimea culorii și pentru structura sa densă granulată. Multe dintre suprafețele din lemn sunt perforate pentru a face loc LED-urilor speciale, 176 la număr. Prin simpla apăsare a unui buton, bordul și plafonul se aprind pentru a crea senzația de cer înstelat.

Scaunele spate pot fi îmbrăcate în piele de culoarea antracitului sau verde Seashell, iar volanul este biton.

Rolls-Royce Wraith Luminary Edition (5)

Având la bază modelul Wraith, Rolls-Royce Wraith Luminary Edition este propulsat de un motor V12 twin-turbo de 6.6 litri, care expediază 623 de cai putere către puntea spate prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte. Sunt cifre care îl transformă pe coupe-ul de lux în cel mai puternic Rolls-Royce care a existat vreodată.

Doar 55 de astfel de unități vor fi construite, iar prețul de bază este de aproximativ 300.000 de euro.

 

Adaugati comentariu