Record la Nurburgring. Acesta este vehiculul care a reușit un timp incredibil

Tuk-Tuk Nurburgring (1)

S-a înregistrat un nou record la Nurburgring. Faceți cunoștință cu cel mai lent vehicul care a ajuns în “Iadul Verde”. Un tuk-tuk a parcurs un tur de circuit în aproximativ jumătate de oră.

Mai bine mai târiu decât niciodată, pare să fie motto-ul celui care a… pilotat acest tuk-tuk pe circuitul german. Pilotul, care pare să fie versiunea thailandeză a celebrului Stig, a avut la bord încă doi pasageri, care nu i-au făcut misiunea mai ușoară.

Tuk-Tuk Nurburgring (4)

31:49:46 a fost timpul obținut pe pista cu o lungime de aproape 26 de kilometri de vehiculul, care, în mod obișnuit, transportă localnici și mai ales turiști în Thailanda. Prin comparație, Lamborghini Aventador SVj, cea mai rapidă mașină la Nurburgring, a parcurs același tur de circuit în 6:44.97.

“A fost o experiență care ne-a speriat. Micuțul vehicul cu trei roți a fost foarte instabil. Am luat unele viraje pe două roți. Nu vrem să mai facem asta vreodată! A fost oribil. Imaginea pilotului nostru mergând aiurea în sectorul Fuchsrohe ne va bântui pentru tot restul vieții”, au povestit cei care au pus la cale cursa nebună.

Tuk-Tuk Nurburgring (2)

Echipa a mai avut o tentativă de record și anul trecut, dar atunci, vehiculul lor s-a stricat după nici cinci kilometri de la pornire.

Viteza medie a tuk-tuk-ului a fost de 39 km/h. Norocul lor a fost că circuitul pe care aleargă, de obicei, modele Koenigsegg, McLaren, BMW și Mercedes, nu s-a mai aflat nicio altă mașină care să încerce tururi rapide.

 

Adaugati comentariu