Prima doamnă a Azerbaidjanului a întors capete la cursa de Formula 1 din Baku

Mehriban Aliyeva Baku prima doamnă

Prima doamnă a Azerbaidjanului a fost în centrul atenției în Baku, la cursa de Formula 1, mai ceva ca piloții cu 3 titluri mondiale la activ. Mehriban Aliyeva, alături de președintele statului azer Ilham Aliyev, a trecut pe la boxe și i-a salutat pe conducătorii echipelor.

Îmbrăcată într-un deux piece alb cu volane, Mehriban Aliyeva a defilat pe circuit și la boxe, parcugând pe jos distanțele dintre garajele echipelor, deși purta pantofi stiletto. Cuplul prezidențial a asistat la ceremonia de deschidere, apoi a trecut pe la garajul celor de la Mercedes pentru a-l întâlni pe șeful ecihpei, Toto Wolff, dar și pe la cel al rivalilor Ferrari, unde a dat mâna cu Maurizio Arrivabene.

La finalul unei curse nebune, cu trei intervenții ale Safety Car-ului și un steag roșu, Mehriban s-a aflat lângă podium. Stoțul acesteia a fost cel care i-a înmânat trofeul lui australianului de la Red Bull, Daniel Ricciardo, câștigătorul etapei din Baku.

Prima doamnă a Azerbaijdanului este și vicepreședintele statului, soțul ei numind-o în această funcție în luna februarie a acestui an, susținând că nu are încredere în nimeni încredere mai mare ca în ea.

prima doamnă Baku

Presa locală o pune la zid pe doamna vicepreședinte de stat, susținând că, deși vine dintr-o țară musulmană, poartă ținute mult prea îndrăznețe, chiar și pentru țările din vest. Ba mai mult, jurnaliștii azeri au observat că, la 51 de ani, Mehriban a suferit atâtea intervenții chirurgicale încât figura ei este acum incapabilă de expresie.

Prezența primei doamne pe circuitul din Baku a eclipsat-o pe cea a artistei Mariah Carey. Americanca în vârstă de 47 de ani a aterizat în Baku pentru a susține un concert înaintea cursei, dar nu a ratat ocazia pentru a se fotografia cu cei mai în vogă piloți ai momentului: Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo și Max Verstappen.

A fost un weekend greu pentru Lewis Hamilton în Azerbaidjan. Englezul a fost nevoit să se mulțumească numai cu locul 5, iar sâmbătă, pe circuit, a dat nas în nas cu fosta iubită. Nicole Scherzinger fusese și ea invitată să cânte la eveniment. Anul trecut, cei doi au decis să pună punct unei relații tumultoase.

Nicole Schertzinger Baku

Adaugati comentariu