PREMIERĂ MONDIALĂ. Așa arată cea mai periculoasă bestie eliberată vreodată de Mercedes – Mercedes-AMG Project ONE

Mercedes-Project-One-1

Mercedes-AMG tocmai a dezvăluit cea mai sinistră bestie pe care compania a construit-o vreodată: Mercedes-AMG Project One. Mașina a urcat pe scenă la Salonul Auto de la Frankfurt, fiind condusă de un șofer care o merită cu adevărat: triplul campion mondial din Formula 1, Lewis Hamilton. Așa că, doamnelor și domnilor, așa arată monstrul!

Design-ul ultra agresiv ascunde un motor V6 turbo de 1.6 litri și două motoare electrice aflate pe puntea față, combinate cu un sistem de recuperare a energiei. Sunt detalii care vor aduce bestiei aproximativ 1.000 de cai putere, 750 fiind asigurați de motorul pe combustie.

Fotografia arată spatele mașinii care prezintă o singură țeavă de evacuare, la fel ca și mașinile de Formula 1.

Cu doar câteva zile în urmă, o altă fotografie, postată de șeful diviziei de Design de la AMG, Tobias Moers, pe o rețea de socializare, arăta un volan cu aspect similar cu cel manevrat de triplul campion mondial Lewis Hamilton.

Doar 275 de astfel de diavoli motorizați vor vedea lumina zilei, în anul în care Mercedes-AMG aniversează 50 de ani de existență. Conform unor informații neoficiale, toate mașinile au fost deja vândute. Prețul de pornire? 2,275 de milioane de euro. Nu, nu pentru toate. Atât costă un singur Mercedes-AMG Project One!

Adaugati comentariu